Alt det som er mitt, bærer jeg med meg / All that is mine, I carry with me

Jeg kom til verden som minimalist. Helt fersk. Et nytt liv. Jeg tok ikke med meg noe da jeg kom. Men brått var jeg her. Og straks fikk jeg ting. Min mor hadde kjøpt inn klær og utstyr som ble mine. Jeg fikk også merkelapper; et navn og nasjonalitet. Årene gikk og jeg fikk flere ting og mange nye merkelapper. Jeg ble gammel nok til å kjøpe mine egne ting, og merkelappene var blitt godt etablert. Det meste av tingene forsvant igjen etterhvert, og nye ting kom. Jeg har hatt ting jeg trengte, og veldig mye jeg bare hadde lyst på. Flere år vil gå, og jeg vil forhåpentligvis dø som en gammel dame med et langt og innholdsrikt liv å se tilbake på. Når jeg drar, tar jeg ikke noe med meg. Og alle minnene mine, erfaringene, kunnskapene, følelsene og tankene.....vil dø med meg. Det som er MEG vil bli borte. Alt det jeg eier helt og fullt, som ingen kan ta fra meg, vil bli borte den dagen jeg ikke er mer. Og det er det jeg mener; alt det som er MITT, virkelig mitt, bærer jeg med meg. 

(Sett på en annen måte; alt det jeg eier, DRAR jeg med meg... Haha!!!)